Top Choko – Rólunk

Miért volna az instant termékek világának higított íze
és az eladás logikája: profit a lehető legolcsóbb start pozicióról.
Célunk egyértelmű volt:
hogy megtanuljuk, és eleget tegyünk az elkészítési technológiának és néhány gastro trükkel elérjük azt az ízt, amellyel hosszú ideig megmarad Önben a jó érzés.

Ez volt a vezérgondolatunk, amikor megalakítottuk a termékfejlesző technológiai csapatot. Termékeink többsége por alapú. Kitartóak vagyunk az oktatásban és szabályozásban: gyors elkészítés közvetlenül a fogyasztás előtt, kiváló ízzel.

Magasan elrendelt gyártási sztenderd és garantált termék minőség kiemeltek minket a piacon, mint céget, aki saját 16 termékcsaláddal rendelkezik, melyek között néhány már védjegyünké vált:

Amikor elkezdtük gyártani a Premium forró csokit 1999-ben, az elsők között voltunk, akik a sűrű, intenzív csokoládé ízű termékkel rendelkeztek.
Az elsők között voltunk, akik összeállították a ginsenget és a kávét  egy termékbe – Ginseng energy coffe „ébressz fel és koncentrálj” szlogennel.
Elkészítettük a DiChoko forró csokit – az első forró csoki cukorbetegek számára, csökkentet kalória értékkel, igazi csokoládé ízzel.
A Magyarországi és Szerbiai gyártás megkönnyíti különböző piacokra juttatni termékeinket. Két disztribúciós hálózat saját szervezetünkben és több mint 15 forgalmazó Európában és a világban, forgalmazás néhány nagy gasztró renszerben: McDonalds, Sara Lee, Ikea, szorgalmas munka eredményei a mögöttünk lévő időszakban és jövőbeli motiváció.

Idén, május elején nyílt meg az első COOLCoffeeBar, egyedi tervezésű kávézó Vračar szívében. Nyolc kávéfajtánk között megtalálhatja saját kis koffein paradicsomát. Mindegyik kávénk különleges érzést biztosít, kielégítve a legigényesebb kávéimádók igényeit is.