CoolCoffee Bar koncepció

cool-coffe-bar

cool-coffe-bar

A CoolCoffee Bar-ral szeretnénk bemutatni a sikeres munka logisztikáját az éttermek területén magas színvonallal, gyors és tiszta körülmények között:

 

Miért éppen a COOL COFFEE BAR?

 1. MAGAS ÉRDEKLŐDÉS: Köztudott, hogy az egész világon a kávénak és a jégkrémnek magas a kereslete. A Cool CoffeeBar termékei; a kávé, a lágy fagylalt (GELATO FAGYLALT), FORRÓ CSOKOLÁDÉ mindenki számára elérhető, beleértve a cukorbeteg, vagy éppen diétán lévőket is. A FORRÓ CSOKOLÁDÉ egy nagyon jó termék, mely az egészséges életmód kiegészítője lehet. (D-csokoládé, ginzeng és kávé), shake, sorbetto, desszertek és koktélok.
  ginseng
 2. KISZOLGÁLÁS: az egés világon a kiszolgálás  alacsony létszámú dolgozók mellett a fogyasztók legnagyobb megelégedettségére törekszik( 50-80nm alapterület 3 fős személyzettel)
 3. ELLENŐRZÉS: eladás:önkiszolgálás.Az eladás ellenőrzése nagyon egyszerű: külön ember a műszakban, aki csak a kifizetésekről gondoskodik.
 4. A DOLGOZÓK BETANÍTÁSA: Minden egyes tréning nagyon egyszerű, és többször el lehet végezni újra meg újra.Csak és kizárólag azokat az embereket alkalmazzuk akik a megfelelő tudás mellett kedvet is éreznek erre a munkára.A mi cégünk olyan vendégszeretetet és tökéletesen tiszta munkakörülményeket szeretne, ahol a cég dolgozói a munkájukat legjobb tudásuk szerint teljesítik.Számunka nagyon fontos, hogy a FOGYASZTÓK ÉS ELADÓK között KELLEMES KAPCSOLAT alakuljon ki.Készen állunk személyes találkozó keretében bemutatni a Cool Coffee Bar termékeinek remek minőségét, mielőtt az ügyfeleink megnyitnák  saját kávézójukat.Természetesen szeretnénk az ügyfeleinknek segítséget nyújtani a növekedésben, népszerűsítésben..
 5. STÍLUS, CÉGNÉV: Igény szerint lehetséges a Cool CaffeeBar név megváltoztatása.Az ügyfeleink megegyezésével változtatni tudunk a neveken, ezenkívűl új termékek fejlesztését is támogatjuk, melyek újabb és újabb neveket kaphatnak, ezzel is növelve a Cool CaffeeBar kínálatát.
 6. KÉSZÜLÉKEK: A készülékek beszerzésében segítséget tudunk nyújtani, figyelembe véve az ár/érték arányt és a CCB elvárásokat.Egyes készülékek külső cégektől megvásárolhatók, azonban bizonyos gépeket a mi cégünknél kell megvásárolni, beleértve a cult-konyhát.
 7. NYERESÉG A Cool CaffeeBar egy előre meghatározott terv alapján tud nyereséget biztosítani, melyek a következők szerint alakul ki:
  1. egy darab termék beszerzési ára
  2. termék eladási ára
  3. ár egy dobozért, ha valaki biztosítani tud egy adott minimum forgalmat a kávézójában, akkor érdemes doboz kiszerelésben vásárolni.(egy doboz kb 30-40 adag)
 8. BERUHÁZÁS FELÁLLÍTÁSAI (REKLÁMOK)
  1. teljes megvalósítás néhány kávézóban
  2. éttermek, hotelek, és hasonló helyeken való kis önkiszolgáló pultok létrehozása(nem kell hozzá sok hely, elegendő akár egy sarok is)
  3. reklámok kívül, belül, utcákon, plázákban
  4. Poszterek otthonra és az irodákba