CoolCoffee Bar célok

goals

cool-coffe-bar

A COOL COFFEEBAR szeretné bemutatni az eladás tökéletes megszervezését, és a fogyasztás jó oldalát a kávé, a fagylalt, a forró csokoládé és a többi termék keretében.A termék nevének a világ minden pontján híresnek kellene lennie.

A munka küldetését és célját szét lehet választani elsődleges és másodlagos célokká.

Elsődleges cél:  A Cool CoffeeBar egy magas színvonalú kiszolgálást biztosítson a látogatói számára melyről a vásárlók kiváló véleménye tanúskodjon.A kávéházakat a legmagasabb minőségű, frissen őrölt kávék illata töltse be.Vegyük előnynek, hogy a kávé és fagylalt termékek iránt vannak a legnagyobb érdeklősek.

Másodlagos cél: Minden aktív résztvevő elérhető legyen, akik építik a cég hírnevét különböző érdekes, és eredeti ötleteikkel.

A Cool CoffeeBar  céljait a következő feladatokkal teljesíthetjük:

  • a legjobb készülék kiválasztása, hogy a lehető legjobb minőségben készüljenek a Cool CoffeeBar termékei
  • bemutatni a legjobb minőséget és kiszolgálást a Cool CoffeeBar vendégeinek
  • megfelelő személyek alkalmazása
  • az ételek és italok minden területén gondoljunk eladási tervekre a kínálat növelésére

Az elsődleges célközönség a 20 és 60 év közötti emberek, akik nyitottak az újításokra.Elsősorban nőket szeretnénk alkalmazni a személyzetben, ugyanis a célunk, hogy minél több nő tartozzon a csoportba.Ezzel a tervvel lehetőségünk van az embereket nagyobb  csoportokba szervezni.Azok az emberek akikben biztosak vagyunk hogy jó vendégek  lesznek és gyakran térnek be a kávéházunkba,  sok időt tölthetnek nálunk.Ezeknek a vásárlóknak szívünket lelkünket ki kell tenni a megfelelő kiszolgálás érdekében.Biztosnak kell lennünk, hogy minden kontaktus a vásárlóinkkal tökéletes.Ha jó üzletet szeretnénk MINDENT MEG KELL ADNUNK, AMIT A VÁSÁRLÓINK SZERETNÉNEK.

goals

Természetesen minden vendéget különleges figyelem és kiszolgálás fogad. Visszajáró vendégeink elsőbbséget élveznek A vevőkkel bizalmas kapcsolatot építünk ki és igyekszünk megismerni a szükségleteiket hosszú távon.Az elképzelés logikája egy olyan környezetbe próbál csatlakozni, ahol az egyik kulcs tényező a társadalmi és kulturális életben van, közvetlen egy egyéni érintkezésben a nyilvánossággal. A vásárlók elvárásainak folyamatosan igyekszünk megfelelni a Cool CoffeBar hírnevéhez hűen. Az italokat, ételeket és más szolgáltatásokat, melyeket a Cool CoffeBar ajánl, mindig a vevő utasítása szerint kell kiszolgálni, természetesen különleges figyelemmel a nyereségességre és a versenyképességre.

Minden kávézónak pontosan szerkesztett saját, és egy egyesített internetes elérhetősége , a termékeink leírásával, beleértve a minőségüket és áraikat.A Cool CoffeeBar alkalmazottjainak magas értékeket kell képviselniük, alkalmazásuk előtt részt kell venniük egy gondosan megtervezett képzésen és folyamatos továbbképzéseken.Minden egyes egyéni képzésnek nagy szerepe van, mely lehetőséget biztosít a karrierépítésre.A Cool CoffeeBar, a szabadságban és elfogadásban látja  a kulcsot, mely  segít növelni az üzlet  bevételét és biztosítja a saját tőkéből való alapítást.

A hűségprogram mely kedvezmények sorozatát ígéri, és különböző státuszokat ad, a kávézóban eltöltött idő(és elköltött pénz ) alapján motiválja a vendégeket a visszatérésre. Egy ingyenes hirdetés a barátaiknak, üzletfeleiknek és társaiknak, melyért cserébe külön kedvezményeket kapnak a legjobb módja a márka népszerűsítésére. A  Cool CoffeeBar piacvezető márka lesz a kínálat minőségében, de az árpolitikája a PÉNZ ÉRTÉKÉRE lesz formázva.